Peña Altafulla

JORNADA FESTIVA FUTBOL FEMENI

29.09.2013 11:34

Aquest proper diumenge 29 de setembre, el futbol femení del RCD Espanyol viurà una jornada festiva molt intensa. Al matí, a les 12 hores, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs, tindrà lloc el derbi femení, corresponent a la quarta jornada de lliga, que enfrontarà al nostre primer equip contra el FC Barcelona. I a la tarda, coincidint amb el partit del primer equip contra el Getafe, se celebrarà, a l'Estadi RCDE, la Jornada de Suport al Futbol Femení del RCD Espanyol.

Per a aquest dia s'habilitaran, fora de l'Estadi RCDE, taules en les quals les jugadores del RCD Espanyol femení estaran presents perquè tots els que vulguin puguin fer-se socis del femení. El carnet costa 25 euros i amb aquesta quantitat es pot ajudar a aquesta secció del club a afrontar tots els seus reptes esportius.

A la llotja de l'Estadi RCDE acudirà la família fundadora del Femení del nostre club, i una selecció de les jugadores més destacades que, des de 1972 fins a l'actualitat, han passat pel nostre entitat donant moltes alegries als socis i aficionats blanc-i-blaus.

A més, el club vol que tots els clubs femenins i totes les nenes i joves que militen en els equips inferiors del nostre club i d'altres clubs de Catalunya, gaudeixin també d'aquesta jornada. En la taquilla podran obtenir una entrada per 5 euros (sempre que presentin la fitxa federativa o vinguin equipades amb el xandall del seu club). L'acompanyant podrà obtenir una entrada amb descompte d'igual import que el que gaudeix el soci del club, en una taquilla especial habilitada a aquest efecte.

La RCDEstil Shop farà també un 5% de descompte a totes les persones que presentin el carnet del Femení (com sempre hauran de presentar també el DNI per a poder accedir al descompte).

Les jugadores del futbol base blanc-i-blau seran protagonistes en els prolegòmens del partit. Les futbolistes del Benjamí sortiran al terreny de joc amb els efectius dels dos equips i les integrants del Juvenil-Cadet seran les aplegapilotes.


Reconeixement a Lara Rabal

Com a acte central, la nostra excapitana Lara Rabal, que farà la sacada d'honor, rebrà un càlid reconeixement per part del nostre club en els prolegòmens del partit. La ja exfutbolista rebrà el reconeixement a la seva extensa trajectòria en l'entitat, després d'haver-se retirat aquest estiu de la pràctica del futbol. Lara és una referent per a totes les noies que volen dedicar-se al futbol i una gran transmisora de l'esperit de compromís i sacrifici del nostre club, al que ha servit durant més de 20 anys amb total dedicació

Volver

Buscar en el sitio